• Pachet Grup online

Pachet Grup online

Cantitate

Opţiuni disponibile

Pret: 0 Lei

Descriere Pachet

Athena Study Centrum își întâmpină elevii cu tehnoligii moderne, actualizate astfel încât să ofere cele mai noi și inovative instrumente folosite în educație. Fiecare Fiecare dintre cursanții Centrului nostru cu ajutorul profesorilor Athena Centrum, vor deprinde noțiunile necesare pentru a trece cu brio de fiecare problema intampinata sau examen.

Athena Study Centrum organizează ONLINE ședințe de meditații pentru Limba și Literatura Română, Matematică, Istorie, Geografie, Informatică, Fizică, Biologie, Limbi străine, folosind metode și mijloace de învățare moderne.

Discount între 35% și 39%

Pregătire în perioada 1 iulie 2022 - 10 septembrie 2022

Gratuitate

  • Monitorizare și asistență psihopedagocică permanentă
  • 1 sedință de consiliere psihopedagogică pentru copii, cu tematică specifică tranziției către următoarea etapă educațională;
  • 1 sedință de consiliere psihopedagogică pentru părinti, cu tematica specifică tranziției copiilor către următoarea etapă educațională;
  • Raport de activitate lunar care cuprinde tematica și analiza unor indicatori precum: implicare, atenție, comunicare, realizarea temelor etc.
  • Acces la toate materialele educaționale, vizualizarea temelor și lecțiilor prin intermediul site-ului Athena Study Centrum.

Beneficii

Fie că ești la început de drum sau vrei să te specializezi în acest domeniu, îți vom
oferi un, curs practic și ușor de înțeles care te va ajuta în dezvoltarea profesională.

Curs interactiv

Am conceput un curs complet în cadrul căruia vei avea parte de o experiență reală de mentorat cu practică pe bune într-un mediu plăcut și prietenos.

Suport educațional

Vei primi îndrumări din partea formatorului pe tot parcursul cursului. La finalul fiecărei ședințe de curs vor avea loc sesiuni de întrebări și răspunsuri

Garanția calității

Știm că atunci când vine vorba de educația ta vrei să faci cea mai bună alegere. Îți garantăm calitatea cursurilor cu returnarea a 100% din taxa de școlarizare.